Инвестиционно аналитический форум

Новости:

Сухой затвор для душа (Прочитано 379 раз)

Kristina

еще
  • **
  • Специалист
  • Рейтинг: +0/-0
Сухой затвор для душа
Февраль 09, 2021, 20:38:22
Нужно авторитетное мнение - какой сухой затвор для душа стоит монтировать в ванной комнате? Мужу такие вещи выбирать не доверяю - он обязательно купит самый дорогой душевой канал, который ему в магазине менеджер первым покажет. Во все нюансы вникаю сама, тогда покупка получается выгодной.

yanayana

еще
  • **
  • Специалист
#1 Re: Сухой затвор для душа
Февраль 10, 2021, 18:15:00
Я взагалі не розумію, нащо ото жінці собі голову забивати такими, суто чоловічіми, питаннями? Є фахівці - якщо своєму чоловікові не довіряєте, то запросіть сантехніка, він все розкаже та зробить.

Ganna

еще
  • **
  • Специалист
#2 Re: Сухой затвор для душа
Февраль 10, 2021, 21:46:25
Нужно авторитетное мнение - какой сухой затвор для душа стоит монтировать в ванной комнате? Мужу такие вещи выбирать не доверяю - он обязательно купит самый дорогой душевой канал, который ему в магазине менеджер первым покажет. Во все нюансы вникаю сама, тогда покупка получается выгодной.

Подивіться на торговельному ресурсі пром.юа, там одразу ціни побачите - і найдешевші, і найдорожчі. Я завжди вибираю ті цни, цо посередині. Як обирете декілька моделєй, то потм проконсультуйтесь із сантехніком, яка з них найкраща.

Ongipa

еще
  • *
  • Активист
#3 Re: Сухой затвор для душа
Февраль 11, 2021, 12:44:51
Нужно авторитетное мнение - какой сухой затвор для душа стоит монтировать в ванной комнате?

Наскільки я розумію, затвор буває або сухий, або мокрий. Про різновид моделей кожного типу сказати не можу, в нас такий канал чоловік вибирав та купляв. Який з них буде оптимальним для Вашої ванної кімнати, вважаю, буде варто попитати поради у фахівців.  Всю інформацію про душовий канал сухий затвор в romstal.ua можете взнати - достатньо або передзвонити до компанії, або замовити зворотній виклик й до Вас зателефонує менеджер, який на цих затворах душових знається краще за всіх. Доречі, там проконсультують й з приводу вартості різних моделей каналів, й з приводу актуальних брендів, які ці душові канали випускають.