Инвестиционно аналитический форум

Новости:

Реєстрація домена UA (Прочитано 532 раз)

Grap

еще
  • *
  • Активист
  • Рейтинг: +0/-0
Реєстрація домена UA
Сентябрь 07, 2021, 09:13:40
Шановні колеги, а підкажіть, будь-ласка, скільки коштує реєстрація домена UA? Хочемо придбати для нашого нового проекту круте доменне ім'я саме в цій зоні.

Дейл

еще
  • *
  • Активист
#1 Re: Реєстрація домена UA
Сентябрь 07, 2021, 09:21:28
А Вы хотите именно расширение ua? Например, не com.ua или kiev.ua? Просто там вроде бы нужна регистрация торговой марки. По крайней мере, пару лет назад, когда я этим вопросом интересовался, было именно так.

Onerun

еще
  • *
  • Активист
#2 Re: Реєстрація домена UA
Сентябрь 07, 2021, 09:28:02
Вроде бы нет стандартной цены на все домены, стоимость во многом зависит от того, насколько раскрученное и популярное доменное имя Вы захотите приобрести.

Stavia

еще
  • *
  • Активист
#3 Re: Реєстрація домена UA
Сентябрь 07, 2021, 09:37:29
Для того, щоб дізнатися, скільки буде коштувати зареєструвати домен в зоні UA, можете перейти ось за цим посиланням https://rx-name.ua/domains/tld/ua. Якщо не впевнені, що вкаазана на сайті вартість є цінцевою, можете підставити у відповідні поля доменні імена, які Вам подобаються - таким чином дізнаєтеся ціну, а також перевірите, чи вони вільні.

elegant

еще
  • Мастер
#4 Re: Реєстрація домена UA
Ноябрь 21, 2022, 14:49:38
Наскільки мені відомо, реєстрація домену в доменній зоні .ua, завдання не таке вже й просте. Наскільки мені відомо, такі доменні імена можна зареєструвати лише за наявності зареєстрованої торгової марки. Ну а інші доменні імена, зареєструвати не так вже й складно. Особисто я, якщо мені потрібна реєстрація домену, звертаюся до компанії "Qhost".

Как отнесутся ПС к смене региональности домена?

Автор Rustam

Ответов: 0
Просмотров: 257
Последний ответ Январь 13, 2022, 15:06:01
от Rustam
Перенос домена

Автор Крут

Ответов: 3
Просмотров: 426
Последний ответ Май 19, 2021, 15:09:44
от Grap
Перенос домена