Инвестиционно аналитический форум

Новости:

Вино щоб подякувати колезі (Прочитано 357 раз)

Sushi

еще
  • Мастер
  • Рейтинг: +0/-0
Вино щоб подякувати колезі
Октябрь 23, 2021, 12:24:15
Тут є хто знається на вині? Ситуація така, в мене є колега по роботі, просто гарна, компанійська дівчина, учора допомогла меня зі звітом, тепер хочу їй віддячити, до кафе запрошувати не хочу,бо може не так зрозуміти,думаю презентувати вино. Яке краще вибрати, ціна не має значення, порадьте таке,що ви реально куштували

Sinegon

еще
  • Мастер
Добре коли колеги такі адекватні, якби мені допомогли мої товарщі по праці,то пляшкою вина я б не віддячив. Ти питав, вона п’є взагалі? Хоча я колись подарував вино людині, яка була закодована і через рік він передарував мені моє ж вино, так що бери щось на свій смак

Sushi

еще
  • Мастер
Якщо я спитаю, то відразу стане зрозуміло що я хочу подарувати, а мені хочеться сюрприз зробити, але такий щоб навіть якщо вона не п’є могла без сорому презентувати потім пляшку комусь іншому, але тільки не мені, бо я ображусь

Masers

еще
  • Эксперт
Тут є хто знається на вині? Ситуація така, в мене є колега по роботі, просто гарна, компанійська дівчина, учора допомогла меня зі звітом, тепер хочу їй віддячити, до кафе запрошувати не хочу,бо може не так зрозуміти,думаю презентувати вино. Яке краще вибрати, ціна не має значення, порадьте таке,що ви реально куштували
Згоден, якщо людина тобі допомогла, то дякувати треба не повідомляючи про це заздалегідь. В мене на роботі усі відкрито збирають гроші на день народження людині, не відходячи від її столу, щоб знала скільки коштує її подарунок.
З того що я пробував і потім дарував на роботі, лише це вино Ігристе біле Miol Prosecco Treviso Extra Dry https://winewine.com.ua/sparkling/miol-prosecco-treviso-extra-dry/ мені сподобався смак, ціна для такого сорту вина сама вигідна, бо можна потратити багато грошей, а людина і знати не буде де знайти привіт щоб його вити. Біле вино, екстрай драй,ну це по рівню цукру, у компанії завжди доречне, бо хтось п’є солодке, хтось червоне, усім не догодиш, а так купив класику і колега заціне

ChuChelo

еще
  • Эксперт
Вдруг она не пьет?  8)