Инвестиционно аналитический форум

Новости:

Який краще вибрати холодильник для дому? (Прочитано 134 раз)

DJonn

еще
  • *
  • Активист
  • Рейтинг: +0/-0
Порадьте будь ласка марку бюджетного холодильника. Маю на увазі не зовсім копійчаного, а хороший не дуже дорогий, зі стандартним набором функцій і середніми габаритами. Батькам на дачі терміново потрібен новий. Хочу купити їм до початку дачного сезону.

PolinaWest

еще
  • **
  • Специалист
А чи не простіше і дешевше буде подивитися холодильник фірмовий, але той, який продають з рук? У сенсі, той, який вже був у використанні. Я так мамі в село знайшла хорошу морозильну камеру. Причому за дуже класною ціною, майже задарма.

Sushi

еще
  • Мастер
От якщо чесно, то холодильник краще Новий брати. По перше він відноситься до такої техніки, яка служить дуже довго, і якщо є в мережі пропозиції по б-у товару, так то вже дуже старі моделі. А по друге є хороші виробники за доступною ціною.

Tarass

еще
  • *
  • Активист
От якщо чесно, то холодильник краще Новий брати. По перше він відноситься до такої техніки, яка служить дуже довго, і якщо є в мережі пропозиції по б-у товару, так то вже дуже старі моделі. А по друге є хороші виробники за доступною ціною.
Всім привіт хто китеж якщо краще купувати холодильник тільки новий тому що він по-перше буде мати гарантію і ви будете знати і як за ним доглядати правильно тому він вас прослужить довго, аби варіанти може прослужити як 5 років такі рік.
Від себе особисто можу порадити холодильник Bosch https://allo.ua/ua/l-viv/holodilniki/ це досить непогана техніка, яка підійде не тільки для дачі, але і для будинку.
Крім хороших технічних характеристик, у холодильників цієї марки також досить красивий і сучасний дизайн.

Группа Инвестиций вконтакте по заработку на дому и многое тут

Автор Kostik1995

Ответов: 0
Просмотров: 362
Последний ответ Май 07, 2020, 15:01:57
от Kostik1995
Нужен недорогой холодильник

Автор Sinegon

Ответов: 8
Просмотров: 650
Последний ответ Декабрь 14, 2020, 19:05:31
от VikaJ